Μάθε τα Επίκαιρα

 Άκου και φρίξε! Ένας πατέρας ενός μωρού 2 μηνών από την Ινδία, με τον αδελφό του, πήγαν να τη θάψουν ζωντανή, σαν θυσία για να προστατέψουν, τους είπε ένας Γκουρού, την υγεία των άλλων παιδιών του. Η μικρή Radhika, τώρα είναι στο νοσοκομείο. Ο φύλακας του νεκροταφείου την έσωσε, κατάλαβε ότι ήταν ζωντανή και ειδοποίησε την αστυνομία.  Στην Ινδία, λένε, αυτό το συνηθίζουν.  Πόσο οι άνθρωποι πλανιούνται όταν δεν γνωρίζουν την αλήθεια του Ευαγγελίου!

Δυστυχώς, υπάρχουν κι άλλων ειδών δεισιδαιμονίες και στο "Χριστιανικό" λεγόμενο κόσμο. Όταν ο Χριστός δεν ζει μέσα στην καρδιά το ανθρώπου, το σατανικό πνεύμα έχει τόπο στη ζωή του ανθρώπου. Και τον πλανά με διάφορους τρόπους. Από ό, τι ο άνθρωπος νικιέται, σ' αυτό είναι δουλωμένος. Πολλοί δίνουν σημασία σε όνειρα και ζουν με φόβους και εφιάλτες. Ο Χριστός μπορεί να σε σώσει αν του ζητήσεις. Γι' αυτό σταυρώθηκε!


 

Το μυστικό της ευτυχίας
Τελευταία βρέθηκε νεκρή  στο πολυτελές διαμέρισμά της μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες του κόσμου, στα 50 της.
Αίτια του θανάτου της ακόμα άγνωστα. Αυτό που είναι γνωστό, χρόνια πάλευε με το πάθος των ναρκωτικών.
Τελικά η ευτυχία δεν βρίσκεται στα χρήματα όπως πολλοί ισχυρίζονται. Δεν αυτοκτονούν μόνο αυτοί που έχουν οικονομικά προβλήματα.
Ο άνθρωπος χρειάζεται να συνδεθεί με την πηγή της ζωής. Ο Χριστός καλεί: «έλα σε Μένα και θα βρεις ανάπαυση.»
Αν έχεις κι εσύ αγαπητή φίλη, κάποιο πρόβλημα που σε κάνει δυστυχισμένη μην απελπίζεσαι. Ο Χριστός σε αγαπάει. Ζήτησέ Του με όλη σου την καρδιά. Πες Του το πρόβλημά σου. Αναρίθμητες γυναίκες έχουν βρει απελευθέρωση από πάθη και συγχώρηση κοντά Του.
Μια απ’ αυτές ήταν η Μαρία η Μαγδαληνή. Ο Χριστός της έβγαλε 7 δαιμόνια. Το ίδιο μπορεί να κάνει και σε σένα. Να σε γιατρέψει από όλα τα ψυχολογικά σου προβλήματα. Πίσω απ’ αυτά είναι δαιμόνια. Και να αρχίσεις μαζί Του μια καινούρια σελίδα. Το ευχόμαστε ολόψυχα.

 
Τι  θα έκανες αν ήξερες ότι έχεις μόνο 4 λεπτά ζωής;
Λένε ότι στη Μ. Βρετανία υπάρχει ένας σταθμός «συναγερμού και έγκαιρης προειδοποίησης» σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου. Στοίχισε 43 εκατομμύρια λίρες και προειδοποιεί 4 λεπτά πριν οι  βόμβες πλησιάσουν το στόχο τους. Με την ευκαιρία αυτή, ρώτησε τους αναγνώστες της μια εφημερίδα, τι θα έκαναν στα τελευταία αυτά 4 λεπτά.
Κάποια κυρία είπε: «Θα έβλεπα τα κινούμενα σχέδια του Γκάϊλ γιια να πεθάνω… γελώντας». Ένας άλλος από το Μπέρμιγχαμ: «Θα άκουγα την 5η συμφωνία του πεπρωμένου» του Μπετόβεν». Μια άλλη κυρία από το Μπρίστολ. είπε: Θα διάβαζα τον 23ο Ψαλμό». Κάποιος από το Κέντ είπε: Θα προσευχόμουνα θερμά όπως ποτέ άλλοτε».
Εσύ φίλη, φίλε, τι θα έκανες;
Τώρα που έχεις καιρό μην περιμένεις τα 4 τελευταία λεπτά.  Γονάτισε , αν δεν έχεις σωθεί, και ζήτησε συγχώρηση από το Θεό. Αν έχεις κάποια πικρία, διώξε από την καρδιά σου. Συμφιλιώσου με το πρόσωπο που μισείς.

Σήμερα 12 Ιουλίου 2014 σε ένα βίντεο στο internet, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, διακρίνεται ένας άνδρας που προσπαθεί να τραβήξει ένα κεφαλάκι μέσα από τα χαλάσματα. Κατόπιν ακούγονται κλάματα μωρού και ο διασώστης καταφέρνει τελικά να απεγκλωβίσει το σωματάκι του βρέφους που είναι καλυμμένο με χώματα και σκόνη.

Ο άνδρας χαμογελάει κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά του ενώ ακούγονται πολλές φωνές ανθρώπων που φωνάζουν «Ο Θεός είναι μεγάλος».
Πόσο θαυμαστά πράγματα κάνει ο Θεός κάθε μέρα, κάθε ώρα. Η ζωή σου, αγαπητέ αναγνώστη, είναι έαν δώρο Θεού. Κάτι ζητάει από σένα. Τι ζητάει; Να καταλάβεις ότι είσαι ένοχος μπροστά Του, να μετανοήσεις και να πιστέψεις στο Χριστό που σταυρώθηκε για τις αμαρτίες σου. Έτσι η ζωή σου θα πάρει νόημα και θα ζείς υπακούοντας το θέλημα του Θεού. Το τέρμα είναι ο Ουρανός.


Προχθές 11 Αυγούστου 2014 αυτοκτόνησε ένας διάσημος ηθοποιός, ο κωμικός Ρόμπιν Ουίλιαμς. Αιτία η κατάθλιψη. Ενώ στη σκηνή έκαμνε εκατομμύρια ανθρώπους να γελάνε, αυτός μέσα υπέφερε. Αυτό κάνει ο Σατανάς. Διχάζει την προσωπικότητα. Άλλος απ’ έξω, άλλος από μέσα. Σε μερικά πρόσωπα αυτό παρουσιάζεται σε πιο ακραία μορφή, ιδιαίτερα στους ηθοποιούς. Γιατί παραδίδονται ψυχή και σώμα για να γίνουν διάσημοι. Γι’ αυτό τα πονηρά πνεύματα αναλαμβάνουν να ικανοποιήσουν το πάθος τους αποσπώντας την υποταγή τους στο Σατανά.  Να, άλλη μια απόδειξη ότι πίσω από την κατάθλιψη κρύβεται δαίμονας. Γραφούν ότι ο Ρόμπιν γνώριζε ότι ήταν υπό την κατοχή των δαιμόνων. Προσπαθούσε να απαλλαγή αλλά στο τέλος τον νίκησαν, γιατί μόνο μέσω του Χριστού μπορεί ο άνθρωπος να ελευθερωθεί από το δέσιμο του πονηρού πνεύματος. Αν ζητούσε ταπεινά απ’ το Χριστό να τον ελεήσει, ο Χριστός θα τον ελευθέρωνε. Αν πάσχεις κι εσύ από κατάθλιψη, έλα στο Χριστό με μετάνοια και πίστη. Θα βρεις συγχώρηση και απαλλαγή από τη δαιμονοπάθεια.


 

 

Αυτοκίνητο σε χωριό του νομού Λαρίσης "καρφώθηκε" πάνω σε στέγη σπιτιού, και πλάκωσε έναν ηλικιωμένο, ευτυχώς όχι θανάσιμα.Το μάθημα που παίρνουμε είναι ότι δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί αυτή τη σιγμή. Μπορεί να βρεθείς ξαφνικά στην άλλη ζωή. Το θέμα είναι είσαι έτοιμος; Εχεις μετανοήσει από τις αμαρτίες σου; Ο Χριστός τώρα σε καλεί να αποφασίσεις. Εν τω άδη ουκ εστι μετάνοια. Μην αμελήσεις μια τέτοια μεγάλη  σωτηρία. Ο Χριστός σταυρώθηκε για σένα. Μπορείς τώρα σαν τον ληστή να ζητήσεις κι εσένα να σώσει. Πίστεψε και θα σωθείς.


 

 

Η ασέβεια των ανθρώπων σήμερα έχει φθάσει στο αποκορύφωμα. Προχθές, 1η Ιουνίου 2014, ένας ευρωβουλευτής, επηρμένος απ’ το εωσφορικό πνεύμα, είπε τα εξής: «Ακόμα και το Θεό τον Ίδιο να προτείνουν για Πρόεδρο, δε θα συναινέσει(το κόμμα του)…».

Κι ο Θεός του απαντά:

«Αλλά  εσύ, ω άνθρωπε, ποιος είσαι που αντιμιλάς στον Θεό; Μήπως το πλάσμα θα πει σ' αυτόν που το έπλασε: Γιατί με έπλασες έτσι;»(Ρωμ.9:20)

Θα ήθελα κι εγώ να του έλεγα: «Πώς τολμάς να  μιλάς με τέτοια περιφρόνηση και να υποβιβάσεις  το Πρόσωπο Εκείνο στα χέρια του Οποίου είναι η ζωή σου και η πνοή σου; Δεν ξέρεις ότι πρέπει να αγιάζεις το Όνομα του Θεού; Το ότι δε σε κεραυνοβόλησε είναι γιατί σ’ αγαπάει και θέλει να έρθεις στα συγκαλά σου πριν είναι αργά» . Ήθελα να του κάνω και μια άλλη ερώτηση: «Αν πρότεινε η Βουλή για Πρόεδρο τον Αντίχριστο θα συναινούσε το κόμμα του;» Η απάντηση πιστεύω θα ήταν: «Ναι». Επειδή ή το Θεό θ’ αγαπάς ή το Σατανά. Δύο αντίθετους κυρίους δεν μπορείς να αγαπάς. Και ουδέτερος δεν μπορεί να μένεις.

Ομολογώ ότι βρέθηκα στην πιο δύσκολη ώρα επιλογής μου  όταν αντιμετώπισα αυτή την πραγματικότητα. Ή το Χριστό ή το Σατανά. Το δίκοπο μαχαίρι ήταν ότι ουδέτερη δεν μπορούσα να είμαι. Και να υποκριθώ δεν ήθελα.

Εύχομαι αυτός ο ευρωβουλευτής και όλοι όσοι διακατέχονται με το ίδιο πιστεύω να έρθουν στα συγκαλά τους και να μη  πάρουν το Όνομα του Θεού επιπόλαια!